Marly: Allround haarstyliste

Ik ben Marly Welten, 23 jaar en woon in Neer, maar kom oorspronkelijk uit Someren-Eind.

Ik ben in 2016 begonnen met de kappers opleiding op het Summa College in Eindhoven. Ik ben als stagaire begonnen in een salon in Deurne. In 2019 heb ik de opleiding amaizing hairstylist op de B-Academy gedaan om mijn kennis in het vak uit te breiden. In 2019 ben ik als gediplomeerd styliste gaan werken in een andere salon, zowel in Deurne als in Boxmeer. Ik werk sinds 2020 jaar met veel passie in Someren bij kapsalon de Hooftzaak. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag(even weken).

 

Ik kijk er naar uit om u te zien in de salon!

 

Angelique: Eigenaresse en Topstyliste

Mijn Naam is Angelique Hooft.

Ik ben opgegroeid in Zuid Holland en woon sinds 2008 met veel plezier in het altijd gezellige Someren. Ik woon samen met mijn vriend Arthur Kleeven en onze dochter Isis(2010)  en onze zoon Tygo(2013).

Ik ben al sinds 1995 werkzaam in het kappersvak en in 2006 werd ik eigenaar van een middelgrote kapsalon in Zuid Holland.  

Ik wilde mijn passie voor het kappersvak dichter bij huis gaan uitoefenen in Someren en ben daarom vanaf  januari 2012 kapsalon de Hooftzaak gestart aan de Atalanta 2 in Someren en in 2019 werd dit vervolgt in de Beusakker.

Ik ben trots op mijn vak het is het leukste vak van de wereld! Ik ben en blijf leergierig en volg daarom het hele jaar door ook workshops van de beste haarstylisten.

Ik wil mijn klanten nog meer zelfvertrouwen geven en geef iemand de looks, die hem of haar nog beter tot zijn recht laat komen!

Mijn werkdagen zijn: maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ik hoop jullie snel in mijn salon te zien, ik kijk er naar uit!