Hairextensions:

 

Onze Hairextensions sublieme haar kwaliteit met een zorgeloos draagcomfort.

 Royalty Hairwefts zijn met veel zorg uitgeselecteerd, zodat wij onze klanten kunnen voorzien van alleen de allerbeste kwaliteit 100% natuurlijke Double Drawn Remy haren.
De Hairextensions zijn van begin tot aan het eind mooi dik gevuld, korte haren zijn verwijderd zodat u altijd een mooie volle punt heeft.
De Hairextensions zijn niet behandeld met Polyquaternium, Siliconen of Oliën 
Haren die behandelt zijn met Polyquaternium, siliconen of olien zijn meestal van mindere danwel slechte kwaliteit.
Professionals kiezen voor het onbehandelt puur haar.

Microrings Wefts

Bij Microring Wefts wordt een ringetje en pluk eigen haar en evt garen gebruikt om de weft aan het hoofd te bevestigen. Deze techniek heeft een houdbaarheid van ongeveer 8 weken en is hierna nog 6 tot 10 maanden herbruikbaar.

 In tegenstelling tot andere methoden is de microrings wefts snel en makkelijk aan uw haar te bevestigen en is het verwijderen een stuk eenvoudiger, er worden geen chemicaliën gebruikt en het inzetten duurt in tegenstelling tot andere methodes relatief kort. De wefts wordt met een microring bevestigd. Dat is een klein ringetje met een siliconenlaag erin. Deze techniek is ook geschikt voor dun en fijn haar, het zit namelijk plat tegen het hoofd. Om te verwijderen knijpen we de ringetjes terug rond en de weft valt eruit en 100% onschadelijk.

 Als u meer informatie wilt, voel dan vrij om te mailen of te bellen.

Kapsalon De Hooftzaak
Beuskker 27 in Someren
0493470162
0645261231

 

Verzorgingstips:

Hieronder vindt u een selectie van tips en richtlijnen die wij onze klanten meegeven om de extensions zo goed mogelijk te verzorgen en onderhouden:

Na het plaatsen van de extensions of wefts de haren liefst 24 uren niet wassen, dit om de boundings goed te laten uitharden.

Borstel het haar minstens 2 maal per dag goed uit met de tangle-teezer, deze is uitermate geschikt voor extensions en wefts.

Als u merkt dat de extensions aan elkaar klitten, trek ze dan voorzichtig uit elkaar voor dat u de haren borstelt.

Ga nooit met natte haren slapen, dit om klitten te voorkomen.

Bij haren langer dan 30 cm, voor het slapen gaan een losse vlecht of staart maken, liefst met een elastiek van mousse deze laat geen afdrukken na.

Zwemmen, sauna? ja het kan ,maar steeds het haar opbinden, zodat het zo weinig mogelijk in contact komt met chloor of zoutwater. deze zijn zeer schadelijk voor de haren.

Oppassen met jacuzzi, waterglijbanen, golfslagbaden ect., het borrelende water en de chemicaliën veroorzaken zware klitten.

Extensions en wefts hebben extra verzorging nodig omdat ze dit niet meer krijgen via de talgklieren, u dient dus zelf voeding toe te dienen. Wij adviseren Oriofluido verzorgingsproducten, deze bevatten de juiste ingrediënten om de haren in goede conditie te houden.

milde shampoo voor het haar mild te reinigen.

conditioner voor dagelijks gebruik.

masker voor wekelijkse kuur.

serum voor bescherming tegen hitte van de föhn, krultang en stijltang te gebruiken voor het stylen en daarna als afwerking voor extra glans en om het pluizen tegen te gaan.

Nooit serum, conditioner of masker op je hoofd, de boundings, ringetje of vlechtjes smeren, wel op de lengtes en punten. Het stylen van de haren kan met föhn, krultang, stijltang ect., wel oppassen met de boundings deze vervormen of smelten bij hitte!

Voor het stylen altijd oriofluido serum aanbrengen, de serum beschermt de  haren tegen de hitte van apparaten. Het kleuren van extenions en wefts kan, maar wij adviseren het niet omdat ze anders kunnen reageren dan je eigen haar. Was het haar nooit ondersteboven bv voorover gebogen in bad of douche, het water moet altijd van wortel naar punt vloeien,  b.v. staande in de douche of zoals in de wasbak van de kapper, dit om klitten te voorkomen.