Haarmodelijn winter 2013/2014

PERSBERICHT

september 2013

 

Kapsalon de Hooftzaak, the place to be voor de nieuwe Haarlijn ‘Connect’

SOMEREN, 23 Sept. 2013 - Vloeiende lijnen die op elkaar aansluiten, korte kapsels en de pony die weer helemaal terug is in het modebeeld; bij Kapsalon de Hooftzaak weten ze precies hoe ze jou een supermooie najaarslook kunnen geven uit de nieuwe Haarlijn ‘Connect’.

 

‘Connect’ staat voor verbinding van je uiterlijk en je innerlijk; zie je er goed uit, dan voel je je goed. Maar het staat ook voor de click met Kapsalon de Hooftzaak, die daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Zeker weten dat jij straks de deur uitgaat met een fantastische nieuwe najaarslook die helemaal bij jou past.

 

Kort, korter, kortst

De korte, trendy kapsels van komend seizoen zijn supercool. Zowel bij de mannen als de vrouwen zijn de zij- en nekpartijen kort geknipt of geschoren, met een extreme precisie. Echt vakwerk! De bovenlagen worden juist langer gelaten. Zo ontstaan ronde retro-vormen met een zware pony. Bij vrouwen kan de voorzijde ook wat langer tot aan de kaak voor een zwoele boblijn. Bij de mannen is soms het hele kapsel een slagje langer, voor een iets minder extreem effect.

 

Van kastanje tot platina

Kleuren als koper, chocoladebruin en kastanje blijven populair. Als haarvariant op het winterwit in de mode kun je echter ook kiezen voor ijzig platinablond, al dan niet met een spannend contrasterend kleuraccent. Mannen kunnen hun haarkleur iets verdiepen door een spoeling die net een nuance donkerder is dan hun natuurlijke tint.

 

Strak en rond

De specifieke kapsels van dit najaar komen optimaal tot hun recht als de lange bovenlagen strak en rond naar binnen worden geföhnd. Zo ontstaat die typische strakke retro bowlcut. Het fijne van die lange bovenlagen is echter dat je ze ook lekker nonchalant kunt dragen; gewoon een kwestie van eerst de ene en dan de andere kant op-föhnen en vervolgens naar voren of naar achteren stylen.

De heren kunnen hun haar met volume naar achteren föhnen, maar strak en plat naar achteren kammen is ook een optie. De tegentrend is een rebelse look waarbij het haar wat nonchalanter en natuurlijk valt.

 

***Einde persbericht***

_________________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie / Niet voor publicatie: Foto’s kunt u tot maximaal een jaar na 23 september 2013 plaatsen met naamsvermelding van de Gezamenlijke Nederlandse Kappers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Kapsalon De Hooftzaak, Atalanta 2, Someren. 0493-470162/064526123  www.kapsalondehooftzaak.nl