Angelique: Eigenaresse en Topstyliste

Mijn Naam is Angelique Hooft.

Ik ben opgegroeid in Zuid Holland en woon sinds 2008 met veel plezier in het altijd gezellige Someren.Ik woon samen met mijn vriend Arthur Kleeven en sinds 2010 ons dochtertje Isis en sinds oktober 2013 onze zoon Tygo.
Ik ben al sinds 1995 werkzaam in het kappersvak en sinds 2006 was ik eigenaar van een redelijk grote kapsalon met 9 stoelen en 5 medewerkers in Zuid Holland.    
Ik ben trots op mijn vak het is het leukste vak van de wereld! Ik ben en blijf leergierig en volg daarom het hele jaar door ook workshops van de beste haarstylisten.
Ik wil mijn klanten nog meer zelfvertrouwen geven en geef iemand de looks, die hem of haar nog beter tot zijn recht laat komen!
Ik wilde mijn passie voor het kappersvak nu dichter bij huis gaan uitoefenen in Someren en ben daarom vanaf  januari 2012 een kapsalon aan de Atalanta 2 in Someren gestart.

Ik hoop jullie snel in mijn salon te zien, ik kijk er naar uit!

Donna: Styliste

Hallo allemaal,

Ik ben Donna Looijmans, 20 jaar en ben geboren en getogen in Someren.

Ik ben sinds 2015 werkzaam bij kapsalon de Hooftzaak. Eerst begonnen als stagaire en na een korte break in een andere kapsalon , weer terug als gediplomeerd styliste bij de Hooftzaak.

Ik werk hier met heel veel plezier en kijk er naar uit om u te zien en te kunnen behandelen in de kapsalon!

 

Groetjes Donna